REAL ESTATE

Veniturile MagazinulDeCase.ro cresc de 4 ori in 2008, pana la 250.000 de euro

12 decembrie 2008, ora 11:34, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mdc.jpgmica.jpg
Serviciul online de vanzari de locuinte fara intermediari MagazinulDeCase.ro asteapta venituri de 250.000 euro anul acesta, de peste 4 ori mai mult decat anul trecut, cand a generat circa 60.000 euro, a declarat, pentru DailyBusiness.ro, Matei Malos, director MagazinulDeCase.
Site-ul de vanzari imobiliare fara intermediari a fost lansat la finalul lui 2006. Investitia initiala in crearea serviciului a fost de 25.000 de euro, insa "investim in continuare", a spus Malos.

"In septembrie-octombrie anul acesta, prin sistemul nostru s-a tranzactionat in medie circa 150 de locuinte lunar, fata de ianurie-februarie, cand lunar se tranzactionau 50-60 de locuinte", a adaugat Malos. Cresterea, in plina criza imobiliara, s-ar explica prin faptul ca serviciul in sine s-a dezvoltat, iar numarul de oferte disponibile a crescut mult in acest an, conform lui Malos.

Veniturile companiei provin din tarifele pe care proprietarii le achita pentru postarea anunturilor pe site-ul imobiliar. De anul viitor, reprezentantii MagazinulDeCase.ro vor sa vanda si publicitate pe site.De la lansarea serviciului in toamna lui 2006, pana la finalul lui 2007, prin MagazinulDeCase.ro s-au tranzactionat circa 750 de locuinte, iar anul acesta reprezentantii companiei estimeaza ca numarul proprietatilor intermediate va ajunge la 1.100.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 13:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter