- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

10 hoteluri de top pentru romantici iesiti din tipare (FOTO)

12 Feb, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Lectii de tras cu arcul, safari, plimbari printre bananieri si plante tropicale sau escapada in Indiile de Vest? Yahoo Travel a alcatuit o lista cu cele mai romantice hoteluri din lume, ale caror caracteristici sunt uneori subestimate.
10 hoteluri de top pentru romantici iesiti din tipare (FOTO)

1.Turtle Beach Bungalows

,Christophe Harbour. Aceste vile din lemn, situate pe insula Saint Kitts din Indiile de Vest, reprezinta refugiul perfect pentru orice cuplu. Aveti la dispozitie atat o piscina privata, cat si acces direct catre ocean. La cina, puteti degusta fructe de mare la restaurantul complexului.

2. Ranch at Rock Creek, Montanta, Statele Unite. Situat in munti, acest complex ar putea fi considerat o ferma turistica de lux. Aici te poti relaxa admirand peisajul sau te poti inscrie pentru lectii de tras cu arcul, pescuit, rafting, bowling, drumetii sau paintball.

3. Tswalu, Africa de Sud. Este una dintre cele mai mari rezervatii naturale private din Africa de Sud. Dupa safari, te poti retrage intr-unul dintre cele 5 dormitoare luxoase din vila Tarkuni. In afara de piscina, ai la dispozitie si un bucatar personal, pregatit sa iti indeplineasca toate preferintele culinare.

4.Hotelul Shangri-La, Paris. Acest hotel a fost initial construit pentru printul Roland Bonaparte, stranepotul lui Napoleon, care a locuit aici intre 1896 si 1924. Ulterior, interiorul a fost transformat in apartamente de lux, dupa care a devenit cladire guvernamentala. In prezent, hotelul are 81 de camere si apartamente, dintre care jumatate au vedere spre Turnul Eiffel.

5. El Cigarral de las Mercedes, Toledo, Spania. Acest complex cu 21 de camere, intins pe 4,8 hectare, a fost construit in locul unei livezi de maslini si citrice. Potrivit proprietarilor, locatia este potrivita pentru organizarea nuntilor. Interiorul combina antichitatile frantuzesti cu obiecte de arta din Kenya si obiecte artizanale.

6.GoldenEye, Jamaica. Fostul refugiu al scriitorului britanic Ian Fleming, autorul seriei James Bond, este ca un loc de joaca pentru adulti. Vilele, imprastiate printre bananieri si plante tropicale, au acces catre plaja si sunt dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanta confortabila.

7. Cas’almare, Italia. Acest hotel intim, construit din piatra, este situat pe insula Favignana din sudul Italiei, una dintre destinatiile de vara preferate de turistii italieni. Te poti relaxa privind Mediterana sau te poti plimba cu una dintre cele doua barci puse la dispozitie.

8. Palais Amani, Fez, Maroc. Dupa 3 ani si jumatate de restaurare, hotelul Palais Amani impresioneaza prin eleganta. Peretii interiori sunt decorati cu mozaic si elemente de broderie traditionala. Fez este al doilea oras ca marime din Maroc.

9. Hotelul La Mirage Garden, Catacachi, Ecuador. Construit in locul unei mosii vechi de 200 de ani, acest hotel intins pe o suprafata de peste 4 hectare este potrivit pentru o escapada romantica. De ce? Pe langa designul elegat si luxos, La Mirage Garden se distinge prin gradinile sale cu pauni si camerele dotate cu semineu.

10. InterContinental, Hong Kong. A te caza aici este ca si cum te-ai afla pe un vas de croaziera, intrucat peste jumatate din camerele acestui hotel au vedere asupra portului Victoria din Hong Kong. Aici, ai la dispozitie un majordom si un Mercedes pentru plimbari in oras.

Citeste articolul integral aici.