TURISM

A treia zi de haos pe aeroportul din Lyon: Agentii de securitate continua greva generala

18 decembrie 2011, ora 11:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Activitatea de pe aeroportul din Lyon, Franta, ramane blocata pentru a treia zi la rand din cauzagrevei generale a agentilor de securitate. Nicio cursa nu va decola duminca inainte de ora 14 (ora Romaniei), iar ulterior vor fi asigurate doar jumatate dintre zboruri, respectiv 46 de curse.

Sambata, toate cele 111 curse programate la aeroportul din Lyon au fost anulate, potrivit Reuters, iar programul aeroportului Charles de Gaulle din Paris a fost si el afectat.

Agentii de securitate, cei care fac verificarea pasagerilor inainte de imbarcare, cer renegocierea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, potrivit presei internationale.

Sindicatele sunt in tratative cu cei din conducere, insa momentan nu s-a ajuns la niciun acord. Protestul risca sa se extinda si la aeroportul din Toulouse, unde deocamdata au fost anuntate doar intarzieri.Ministerul de Externe al Romaniei ii sfatuieste pe romanii care calatoresc zilele acestea in Franta sa se informeze din timp asupra situatieidin aeroporturi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 12:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter