TURISM

Agentiile de turism au inceput promovarea programelor speciale pentru litoral

16 august 2011, ora 14:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lit.jpg
In weekendul prelungit de Sf. Maria litoralul a atras aproximativ 300.000 de turisti si incasari de circa 20 de milioane de euro. Imediat dupa incheierea mini-vacantei, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a anuntat  lansarea editiei a II-a a programului “Zile gratuite de vacanta”, ce se desfasoara in perioada 15-31 august.Astfel, cei care doresc sa aibe parte de o vacanta mai ieftina pot apela la acest program, care presupune ca una sau chiar doua nopti din sejururile de 6 sau 7 zile vor fi gratuite.

Programul face parte din proiectul  “Vacanta in tara mea.  2011,  anul ofertelor speciale”, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum: ”Inscrieri timpurii”, “Mini-preturi de vacanta”, “Supliment la masa” sau “Vacante speciale de evenimente”.

In programul „Zile gratuite de vacanta”  la un hotel de 2 stele, sase nopti de cazare costa 249 lei, la 3 si 4 stele intre 350 si 400 lei, iar cei care opteaza pentru hoteluri de cinci stele in cadrul programului „Litoralul pentru toti”, trebuie sa scoata din buzunar incepand cu 427 lei.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 20 Ianuarie 2020, 06:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter