TURISM

Agentiile de turism au inceput promovarea programelor speciale pentru litoral

16 august 2011, ora 14:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lit.jpg
In weekendul prelungit de Sf. Maria litoralul a atras aproximativ 300.000 de turisti si incasari de circa 20 de milioane de euro. Imediat dupa incheierea mini-vacantei, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a anuntatá lansarea editiei a II-a a programului ôZile gratuite de vacantaö, ce se desfasoara in perioada 15-31 august.Astfel, cei care doresc sa aibe parte de o vacanta mai ieftina pot apela la acest program, care presupune ca una sau chiar doua nopti din sejururile de 6 sau 7 zile vor fi gratuite.

Programul face parte din proiectulá ôVacanta in tara mea. á2011, áanul ofertelor specialeö, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum: öInscrieri timpuriiö, ôMini-preturi de vacantaö, ôSupliment la masaö sau ôVacante speciale de evenimenteö.

In programul äZile gratuite de vacantaöá la un hotel de 2 stele, sase nopti de cazare costa 249 lei, la 3 si 4 stele intre 350 si 400 lei, iar cei care opteaza pentru hoteluri de cinci stele in cadrul programului äLitoralul pentru totiö, trebuie sa scoata din buzunar incepand cu 427 lei.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter