- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Best Reisen a inregistrat venituri de 1,5 mil. euro la 5 luni

03 Jun, 15:08 • Redactia DailyBusiness
Turoperatorul Best Reisen a inregistrat venituri de 1,5 mil. euro in Romania in primele 5 luni ale anului, avand circa 3.300 de clienti, au anuntat reprezentantii companiei.
Best Reisen a inregistrat venituri de 1,5 mil. euro la 5 luni

Acestia nu au precizat, pana la ora publicarii articolului, ce venituri a realizat Best Reisen in primele 5 luni din 2008. In primul semestru din 2008, compania a inregistrat vanzari de 3,7 mil. euro.

Turoperatorul a lansat, pentru turistii care fac rezervari in perioada 1-15 iunie, o campanie promotionala prin care acestia nu mai achita taxele de aeroport, pentru a dinamiza vanzarile, in contextul in care statisticile arata ca numarul celor care doresc sa plece in vacanta de vara a scazut comparativ cu anul trecut.

Contextul economic dificil ii indeamna pe turisti sa fie mai atenti atunci cand isi planifica vacantele si sa aleaga cele mai bune oferte in privinta raportului calitate-pret, au spus reprezentantii agentiei de turism.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, touroperator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania.