- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Best Reisen: Tot mai multi romani incep sa prefere vacantele exotice in vacanta de iarna

12 Nov, 10:52 • Redactia DailyBusiness
Tot mai multi romani incep sa prefere vacantele in destinatii exotice in perioada sarbatorilor de iarna anul acesta, desi traditional turistii romani preferau sa petreaca aceasta perioada din an acasa cu familia, au spus reprezentantii Best Reisen.
Best Reisen: Tot mai multi romani incep sa prefere vacantele exotice in vacanta de iarna

Anul acesta, Egiptul va fi in topul primelor destinatii de iarna alese de romani in strainatate. Destinatia preferata de romani va ramane Austria, in topul preferintelor figurand si Bulgaria si Grecia. Printre destinatiile exotice propuse de agentii se numara Sharm el Sheik sau Hurgada, din Egipt.

Sarbatorile de iarna nu mai simbolizeaza doar timpul liber petrecut alaturi de cei dragi, ci si un concediu reusit in care intreaga familie este reunita. Tendinta alegerii unei vacante cu o destinatie exotica nu este inca pe deplin conturata, dar piata vine in intampinarea nevoilor clientului, au spus reprezentantii Best Reisen.

Numarul romanilor care vor cumpara pachete turistice in strainatate, pentru sarbatorile de iarna, va creste cu minim 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la circa 50.000, au anuntat, anterior, reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania.