- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Burcea retrage de la vanzare hotelul Stil: \”Nu-l dau pe degeaba. Am primit oferte la jumatate de pret\”

24 Jan, 14:00 • elena.olteanu
Alin Burcea, proprietarul hotelului de 4 stele Stil din Capitala, retrage unitatea de la vanzare dupa ce a primit mai multe oferte sub valoarea hotelului, estimata de omul de afaceri la 3,8 mil. euro, pret care este totusi negociabil, a declarat acesta pentru DailyBusiness.ro.
Burcea retrage de la vanzare hotelul Stil: \Nu-l dau pe degeaba. Am primit oferte la jumatate de pret\

„Nu-l dau pe degeaba. Ofertele primite au fost de sub 2 milioane euro”, a mai spus Burcea.

El a scos la vanzare unitatea la inceputul anului trecut. Totodata, acesta s-a declarat multumit de activitatea de anul trecut a hotelului.

„La un grad de ocupare de 50% in luna decembrie 2009, eu zic ca stam destul de bine fata de ceilalti”, a adaugat Burcea.
[img=522][/img]
Omul de afaceri estimeaza ca in 2010 hotelul va realiza venituri de 550.000- 600.000 euro, reprezentand o crestere de circa 10% fata de 2009.

Hotelul, clasificat la 4 stele, are o capacitate de 30 de camere si este afiliat lantului Best Western. Unitatea a fost achizitonata de Burcea in 2007 pentru suma de circa 3,5 mil. euro.

Alin Burcea este si proprietar al agentiei de turism Paralela 45, una din principalele agentii de turism din tara, alaturi de Happy Tour, Eximtur, Marshal Turism sau J’Info Tours.

Paralela 45 a inregistrat anul trecut afaceri in scadere cu 23%, la 40 mil. euro, iar pentru anul in curs Burcea estimeaza o stagnare la nivelul lui 2009.