TURISM

Căutările de zbor către București au crescut între 1 și 4 februarie 2017

07 februarie 2017, ora 15:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aeroportotopeni.jpg
Căutările ofertelor de zbor către București au crescut în primele zile din februarie, ceea ce ar putea fi o reacție a românilor din străinătate la evoluția evenimentelor din țară. La aceste concluzii au ajuns specialiștii motorului independent și gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro după ce au analizat căutările din perioada 1-4 februarie 2017.

Evenimentele recente care au avut loc în România i-au determinat pe românii din marile țări din Europa să revină la București.

„Am remarcat o creștere a interesului față de zborurile către București în perioada 1-4 februarie comparativ cu aceleași zile din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017, mai ales dinspre Elveția, Italia și Danemarca”, a declarat Mircea Giurcă, Marketing Manager momondo România.

Cele mai multe căutări de zbor către București s-au înregistrat din Elveția, cu o creștere de 26% față de săptămâna anterioară.Totodată, numeroși români stabiliți în țările latine și nordice au căutat oferte de zbor către Capitală în primele zile din februarie.

Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franța și Spania către București au crescut cu 25%, 22%, 21% și, respectiv, 8%. În aceeași măsură, interesul românilor din Danemarca, Țările de Jos și Suedia pentru a veni spre București a crescut cu 24%, 20% și 18% pentru perioada 1-4 februarie 2017.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 02:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter