TURISM, CARIERE

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania are un nou director general

28 martie 2014, ora 15:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bert.jpg
Hotelul Radisson Blu din Bucuresti are un nou director general, Bert Fol, fost manager intr-un hotel de lux din Moscova, numit la conducerea unitatii in locul lui Yilmaz Yildirimlar, care a fost promovat ca director regional Park Inn by Radisson in Rusia.

"Bert Fol are o experienta de peste 30 de ani in domeniul hotelier, din care mai bine de 22 de ani ocupand functia de director general in cadrul unora dintre cele mai importante lanturi hoteliere internationale. Pana la momentul actual acesta a ocupat pozitia de general manager in cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din Moscova", se arata intr-un comunicat al Radisson Blu, cel mai mare hotel de cinci stele din Romania.

Yilmaz Yildirimlar a condus hotelul Radisson Blue pentru o perioada de aproape 5 ani.

Radisson Blu Hotel Bucuresti este unul dintre cele mai de succes hoteluri ale grupului Carlson Rezidor Hotel Group din Europa Centrala. Hotelul opereaza 424 de camere si are afaceri de 25 milioane deeuro, noteaza Mediafax.Anterior numirii in functia de director general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Bert Fol a detinut pentru mai bine de 5 ani functia de general manager al hotelului Marriott Royal Aurora.

El a mai detinut functii de conducere si in cadrul lantului hotelier Hilton, pentru care a lucrat 16 ani.

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, potrivit unei comunicari adresate Bursei.

Cifra de afaceri a Bucuresti Turism, firma care detine Radisson, a scazut la 116,3 milioane de lei in 2013, de la 118,5 milioane de lei in 2012. Firma a trecut insa pe profit, respectiv 5,7 milioane de lei, in valoare neta, dupa ce in fiecare an de la infiintarea sa, in 2008, a inregistrat pierderi.

Pentru anul in curs, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli, compania si-a propus venituri de peste 121 de milioane de lei si un profit net de 14,2 milioane de lei.

In decembrie, anul trecut, actionarii Bucuresti Turism au aprobat transformarea a 165 de apartamente din complexul de apart hoteluri Centre Ville intr-un hotel care va opera sub brandul Park Inn by Radisson, nou intrat pe piata romaneasca. Bucuresti Turism si-a propus sa investeasca in acest an 3,7 milioane de euro in amenajarea hotelului. Complexul Centre Ville cuprinde 294 de apartamente, spatii comerciale si un cazino.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 04:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter