TURISM

Cele mai populare destinații pentru vacanțele în familie

29 iunie 2016, ora 00:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Paravion_Grecia.jpg
Interesul românilor pentru vacanțele în afara țării a crescut constant odată cu deschiderea spre zona Uniunii Europene în urmă cu aproape 10 ani. Familiile aleg de regulă zone mai liniștite si resorturi situate chiar pe plajă, cu regim de masă all inclusive. Află care sunt cele mai populare destinaţii pentru familii.

Agenția de travel Terra Tourism prezintă cele mai populare destinații de vacanță pe care le preferă familiile din România. Acestea sunt rezultatul analizei celor mai populare pachete comercializate de agenție și au fost alese și pe baza feedback-ului primit până acum de la clienții care au ales destinațiile turistice respective.

Interesul românilor pentru vacanțele în afara țării a crescut constant odată cu deschiderea spre zona Uniunii Europene în urmă cu aproape 10 ani. Se remarcă o investiție tot mai mare, de la an la an, în destinațiile exotice, unde se pune accentul pe relaxare și confort, preferate de cupluri.

Cea mai recentă analiză a preferințelor de vacanță, conform cererilor de până acum, arată că cerințele cuplurilor legate de cazare vizează hotelurile plasate în zone animate, aproape de plajă, cu diverse facilități pentru adulți (spa, club și opțiunea de demipensiune).Pe de altă parte, familiile cu copii aleg de regulă zone mai liniștite, aproape de natură si resorturi situate chiar pe plajă, care oferă numeroase activități pentru copii, parcuri acvatice, programe de animație și regim de masă all inclusive.

În topul țărilor favorite, în afara celor exotice preferate în luna de miere, sunt Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru, Riviera Franceză, Portugalia sau Bulgaria. 

De asemenea, turiștii sunt foarte atenți la recenziile publicate de alți turiști. Îi interesează curățenia locației, distanța față de plajă, serviciile personalului și facilitățile oferite. Tocmai de aceea, în vacanțele pe care le aleg, investesc mai ales în confortul de care beneficiază.

Pentru destinațiile individuale, când turiștii își asigură transportul, cuplurile plătesc, în medie, 700 de euro pentru un sejur de șapte nopți all inclusive. Aproximativ același buget este alocat și de o familie cu un copil până în 12 ani. Costurile cresc cu circa 150 de euro cuantumul plătit de o familie cu doi adulți și doi copii (până în 12 ani).

Aceleași tarife cresc, în medie, cu 400 de euro când mijlocul de deplasare ales este avionul. Terra Tourism a observat și creșterea investiției pentru un confort sporit și o calitate ridicată a locației. Primează însă și interesul stârnit de țara în care oamenii aleg să-și facă vacanțele sau extra facilitățile de care se pot bucura în familie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 02:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter