TURISM

China vinde 176 de insule nelocuite

13 aprilie 2011, ora 14:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sursa foto:www.travel-china.net
Sursa foto:www.travel-china.net
Guvernul chinez a alcatuit o lista de 176 insule nelocuite, care sa fie vandute unor cumparatori chinezi sau straini, in vederea realizarii unor proiecte industriale sau turistice.

Insulele respective ar urma sa fie exploatate in diferite scopuri - turism, industrie, pescuit, transporturi sau energii regenerabile, potrivit publicatiei Jingbao Xin, citata presa internationala.

Guvernul chinez nu a mentionat nimic cu privire la o posibila dezvoltare imobiliara, insulele fiind concesionate cumparatorilor pentru o perioada de 50 de ani.

Astfel, in cazul in care mai multi potentiali cumparatori candideaza pentru aceeasi insula, aceasta va fi cedata celui care ofera cel mai mult, precizeaza sursa citata.Totusi, oficialii Biroului Maritim doresc ca aceste insule nelocuite sa ramana deschise publicului si sa devina o replica a Maldivelor, insulele vacantelor si ale timpului liber, resurse aflate la dispozitia tuturor.

Acesta este primul grup de insule nelocuite care sunt oferite spre vanzare, China detinand 7.000 de insule de peste 500 metri patrati si alte 10.000 cu suprafete mai mici de 500 metri patrati.

Insulele care in prezent fac obiectul unei dispute teritoriale intre China si vecinii sai, precum si cele protejate ecologic nu vor fi scoase la vanzare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter