TURISM

Cum a schimbat Petrom topul celor mai mari agentii de turism din Romania

10 iunie 2014, ora 11:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
delfinul_piscina_18635.jpg
Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si a ajuns ca in ultimii doi ani sa aiba pierderi.

Cu o crestere a afacerilor de peste 87%, Perfect Tour, firma detinuta de Corina Pacuraru, a urcat de pe locul patru pe prima pozitie in topul agentiilor de turism, cu o cifra de afaceri de 206,4 milioane de lei in 2013.

La aceasta crestere a contat si ca Perfect Tour a castigat la inceputul anului trecut cel mai mare contract al unei agentii de turism din Romania, in valoare de aproximativ 10 milioane de euro pe an, in urma caruia asigura serviciile de turism pentru OMV Petrom, dupa ce compania petroliera a lucrat cu Happy Tour in ultimii ani.

Sorin Vaduvoiu, directorul general al Perfect Tour, spune ca 2013 a fost pentru agentia pe care o conduce cel mai bun an de la infiintare. Agentia si-a extins portofoliul de clienti corporate si, totodata, a crescut cererea pentru vacante la Disneyland Paris si pentru vasele de croaziera, scrie Mediafax.

Perfect Tour a avut anul trecut un profit net de 1,3 milioane de lei, fata de 1 milion de lei in 2012, si si-a crescut numarul de angajati de la 153 la 163.Christian Tour a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri mai mare de 45 milioane de euro, cu 30% mai mult decat in 2012.

Profitul a fost de 3 milioane de lei, cu o crestere tot de 30%. Schimbarile de anul trecut implementate de agentie au inclus zboruri charter din Timisoara, Iasi si Cluj, iar pentru acest an va fi inclus si Bacaul.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 05:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter