TURISM

Cum arata cel mai nou hotel Hilton, inaugurat in Sighisoara (FOTO)

08 iulie 2016, ora 14:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
HL_sighcitadel_5_677x380_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg
DoubleTree by Hilton anunţă deschiderea celui de-al treilea hotel sub acest brand în România, situat în Sighișoara, și totodată cea de-a şasea unitate din portofoliul său de pe piaţa locală.

DoubleTree by Hilton Sighisoara - Cavaler se alătură altor 70 de proprietăți DoubleTree by Hilton deschise în întreaga Europă. Hotelul renovat la standarde superioare are 74 de camere moderne, inclusiv apartamente și camere la mansardă.Clădirea se află în Sighișoara, un oraș medieval din secolul 16 din Transilvania, al cărui centru istoric face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.Orașul este o destinație turistică îndrăgită datorită arhitecturii medievale excelent păstrate. Turiștii pot explora cele nouă turnuri ale cetății Sighișoarei, inclusiv Turnul cu Ceas, un simbol celebru al orașului, dar și bisericile frumos decorate sau casa lui Vlad Dracula.Hotelul DoubleTree by Hilton Sighișoara - Cavaler se află la mică distanță de marile atracții turistice ale orașului, la care oaspeții pot ajunge pe jos. De asemenea, oraşul este ușor accesibil de pe aeroporturile internaționale din România. Oaspeții pot servi masa la restaurantul Terasa Domniței, de unde se deschide priveliștea superbă a Cetății, se pot destinde cu gustări și cocktailuri în Lobby Bar sau pot savura bucate tradiționale românești și rețete internaționale la restaurantul Don Quijote.În plus, hotelul oferă un spațiul multifuncțional de întâlniri care poate fi transformat într-o sală de recepții. Acest spațiu beneficiază de lumină naturală și are o capacitate de până la 300 de persoane. Hotelul oferă facilități complexe de business și recreere.

La spa, oaspeții au de ales dintr-o ofertă largă de tratamente profesionale, printre care “Turkish Hammam”. Zona de spa include un spațiu de relaxare, vestiare elegante precum și saună uscată și umedă. De asemenea, oaspeții se pot bucura de piscina interioară a hotelului cu vedere spre cetate sau să facă mișcare în centrul de fitness modern, deschis non-stop.DoubleTree by Hilton Sighisoara - Cavaler va fi inclus în programul Hilton HHonors, iar membrii săi vor beneficia de avantajele programului de loialitate Hilton Hhonors, putând câştiga şi folosi puncte pentru fiecare şedere. În plus, oaspeții hotelului se vor putea bucura de conexiune WiFi gratuită, acces la check-in digital și rezervare fără taxe adiționale atunci când își fac rezervările direct prin Hilton.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 02:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter