TURISM

Cum va fi masurata satisfactia pasagerilor pe Aeroportul Henri Coanda

28 ianuarie 2014, ora 15:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aeroportotopeni.jpg
Sistemul international "Happy or Not" de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul "Henri Coanda", primul domeniu fiind cel al parcarilor publice.

Sistemul Happy or Not aplicat in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti include opt dispozitive care afiseaza o intrebare la care pasagerii pot raspunde apasand unul din cele patru butoane-icon (figurate de la very happy pana la very unhappy).

"Acest sistem va monitoriza si masura, in timp real, nivelul de satisfactie a pasagerilor atat fata de calitatea serviciilor din aeroport, cat si fata de angajatii care realizeaza respectivele servicii", se arata intr-un comunicatul de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, citat de Mediafax.

Primul domeniu asupra caruia pasagerii isi pot exprima gradul de satisfactie este cel al parcarilor publice, insa in acest an vor mai fi monitorizate in acest fel serviciile de curatenie, check-in, retail si securitate.

In anul 2013, cele doua aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu - au fost tranzitate de7.649.503 de pasageri, numarul de miscari aeronave (aterizari si decolari) ridicandu-se la 95.984. Fata de anul 2012, numarul pasagerilor a inregistrato crestere de 1,35%.In anul 2013, 84% dintre pasagerii Aeroportului Henri Coanda au avut ca origine sau destinatie aeroporturi din statele Uniunii Europene.

Citeste siNumarul turistilor straini a crescut in primele 11 luni din 2013. Vezi din ce tari provin
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter