TURISM

Destinaţiile turistice din România preferate de vizitatorii Târgului Naţional de Turism

24 noiembrie 2016, ora 18:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
litoral.jpg
Peste 11.000 de persoane au vizitat standurile Romexpo în cele patru zile ale Târgului National de Turism. Vezi ce destinaţii din România au fost preferate de vizitatori.

Bibi Touring a avut principalul stand din cadrul targului cu oferte de vacante in Romania. Cele mai solicitate oferte din cadrul standului acestui touroperator au fost pentru stațiunile de pe litoralul românesc și pentru destinațiile de Revelion 2017, Valea Prahovei, Valea Oltului, Bucovina și Maramureș.

„În cadrul acestei ediții, am lansat „The Big Book of Romanian Travel” prin care ne dorim să contribuim la creșterea numărului de turiști străini în România. De asemenea, suntem convinși că atât prin efortul comun al tuturor celor implicați în promovarea turismului românesc – ambasadori, instituții ale statului și, în special, membri ai sectorului privat – cât și prin investiții constante în dezvoltarea infrastructurii, până în anul 2020, România va urca în topul destinațiilor turistice la nivel european”, declară Adrian Voican, director general BIBI Touring Touroperator.

De asemenea, la Târgul National de Turism, Bibi Touring a fost primul touroperator care a lansat oferte pentru cel mai nou hotel din stațiunea Băile Felix: Hotelul President Spa de 4 stele. Hotelul se va deschide în vara anului 2017, va avea o capacitate de 50 de locuri în camere duble, apartamente și studiouri cu suprafețe mai mari decât standardul impus de cele 4 stele și va dispune de dotări de ultimă oră. Turiștii vor avea acces gratuit la complexul termal și la piscina semiacoperită cu apă termală.Oferte speciale pentru 1 Decembrie și Crăciun

BIBI Touring continuă anul acesta ofertele speciale pentru destinațiile interne cu pachete de vacanță pentru 1 Decembrie în Brașov, Sibiu și pe Valea Prahovei și destinatiile pentru piețele și târgurile de Crăciun. Pentru 2017, pasionații de vacanță pot alege destinații speciale pentru 8 Martie, 1 Mai și Paște. De asemenea, continuă programul „Înscrieri timpurii”, prin care turiștii pot rezerva pachete turistice la tarife cu până la 35% reducere.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 06:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter