TURISM, LIFESTYLE

Destinatiile externe preferate ale romanilor pentru iarna 2009-2010

12 noiembrie 2009, ora 13:49, autor(i): Ileana Ionescu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ski2.medie.jpg
Pe prima pozitie in topul destinatiilor externe preferate ale romanilor pentru vacanta de iarna se afla Austria, care anul acesta se estimeaza ca va atrage 100.000 de turisti, la fel ca anul trecut, potrivit reprezentantilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Destinatii precum Bulgaria, Italia, Franta, Elvetia, Slovacia sau Slovenia ocupa locul al doilea in topul destinatiilor de vacanta, in timp ce orasele europene precum Paris, Barcelona, Lisabona, Roma sau Viena ocupa locul 3.

Destinatiile exotice si croazierele au inregistrat o crestere de 25% anul acesta, cea mai mare de anul acesta, ocupand locul al patrulea ca destinatii de vacanta de iarna. In aceasta iarna se estiemaza ca circa 5.000 de turisti vor pleca in vacanta intr-o croaziera.

Destinatiile din bazinul mediteraneean, cum sunt Egiptul, Turcia, Tunisia sau Cipru, se afla pe ultimul locul in clasamentul destinatilor preferate de romani.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
21/05/2010 11:57
Ma bucura sa aud ca romanii, care inca isi mai permit, aleg sa-si petreaca vacantele sau concediile in strainatate. Asta e o dovada in plus a faptului ca doamna Ministru pentru Turism (sau cum se cheama), este incapabila si presteaza o "munca" ineficienta.
Cei care vor sa simta "vacanta" si relaxarea la maximum, cu siguranta ar alege o saptamana pe litoralul grecesc, decat doua saptamani la noi (sau munte in Austria, decat in Bucegi, etc.).
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 02:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter