- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

FlyNova: Criza va afecta piata de turism din Romania, insa nu foarte mult

16 Oct, 13:03 • cristina.mihai
Piata de turism din Romania va fi afectata de criza financiara globala, insa nu intr-o masura mare, a spus Raimondas Useckas, directorul executiv FlyNova, filiala din Romania a tur-operatorului lituanian Nova Tours.
FlyNova: Criza va afecta piata de turism din Romania, insa nu foarte mult

„Credem ca aceasta criza va fi depasita pana vara viitoare, cand piata turismului se va stabiliza. Speram chiar intr-o usoara crestere a pietei”, a spus Raimondas Useckas. El crede ca in sezonul de iarna, turismul va stagna.

„Sigur ca toti operatorii trebuie sa fie mult mai precauti si sa isi faca evaluari atente. Speram ca aceaia care si-au oferit iarna trecuta o vacanta o vor face din nou si anul acesta”, a mentionat seful FlyNova.

In opinia acestuia, toti jucatorii de pe piata vor fi afectati, insa cei care vor reusi sa pastreze un echilibru intre venituri si cheltuieli vor castiga batalia.

„In acest moment, criza nu afecteaza afacerile Novatours. In Lituania, de exemplu, am organizat chiar un charter suplimentar pentru Hurgada in perioada octombrie-noiembrie la cererea clientilor”, a conchis Raimondas Useckas.