TURISM

Hagi asteapta o crestere de 30% a afacerilor pentru hotelul sau din Mamaia

05 mai 2010, ora 00:01, autor(i): Ileana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iaki-medie.jpg
Hotelul Iaki din Mamaia, clasificat la 4 stele si aflat in proprietatea fostului fotbalist Gheorghe Hagi, are estimata pentru acest an o cifra de afaceri de 12 milioane lei (circa 3 mil. euro), in crestere cu 30% fata de 2009, a declarat pentru DailyBusiness.ro Anca Nedea, directorul general al hotelului.
Anul trecut proprietarii hotelului au construit cel de-al patrulea etaj al unitatii si au renovat intreaga cladire, astfel hotelul si-a desfasurat activitatea la capacitate maxima incepand cu luna mai 2009.

"Avem bugetata o crestere de 41% a veniturilor la cazare si de 19% la F&B, dar strategia pe care am mers inca de la inceputul anului, de cand am preluat managementul complexului, a fost de reducere a tarifelor la cazare, o abordare mai deschisa, flexibila si prietenoasa fata de clienti, mai ales pentru nisa de bussines, conferinte, evenimente, unde piata a pierdut cel mai mult ca urmare a crizei", a mai spus Nedea.

Pentru acest an reprezentantii hotelului aveau planificata constructia unei noi aripi a hotelului, insa investitia a fost amanata pe fondul crizei globale. Totodata, proprietarii au in plan ultimele luni din an modernizarea completa a spa-ului.Fostul fotbalist Gica Hagi a cumparat hotelul din Mamaia in 1999, deschizandu-l dupa 2 ani, timp in care unitatea a fost renovata.

Capacitatea hotelului este de 122 de camere si apartamente.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 09:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter