TURISM

Hotel Epoque asteapta o crestere de 20% a veniturilor din Food & Beverage in 2015

11 martie 2015, ora 13:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
L'Atelier_wintergarden.jpg
Hotel Epoque, liderul segmentului boutique de lux din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Grupul H.E.R.S. pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage.

In contextul dezvoltarii spectaculoase a segmentului MICE si al consacrarii brandului L’Atelier in peisajul de fine dining al Capitalei, Hotel Epoque estimeaza anul acesta o crestere de 20% a veniturilor din Food&Beverage in urma incheierii acestui parteneriat.

Incepand cu luna ianuarie 2015, High End Restaurant Solutions este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, furnizand un know-how major in management operational specific de F&B (fluxuri aprovizionare, management costuri, consultanta norme sanitare, strategie si logistica), precum si personal calificat la cele mai inalte standarde in domeniul restauratiei de lux. 

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata HoReCa din Romania, Grupul H.E.R.S. (High End Restaurant Solutions) este specializat in dezvoltarea si operarea de unitati de restauratie premium, oferind solutii integrate de management operational specific. In prezent, portofoliul H.E.R.S. include LOFT Bucuresti, LOFT Mamaia, Crama Domneasca, El Capitan si Office Predeal.



Chef Samuel le Torriellec semneaza meniul L’ Atelier-l’art culinaire, restaurantul de gastronomie franceza din cadrul Hotel Epoque. De origine franceza si cu experienta in mari bucatarii din Paris si Lyon, Chef Sam detine un rol cheie in cadrul grupului H.E.R.S. de peste 5 ani, devenind unul dintre maitres de cuisine preferati ai capitalei. 

Hotel Epoque a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 2,04 milioane euro, in crestere cu 21% fata de anul precedent, raportand un grad mediu de ocupare de 70,7%, cu 7,5% peste media de ocupare a hotelurilor din Bucuresti. (sursa: STR Global) Cifra raportata se datoreaza si popularitatii restaurantului gastronomic L’Atelier, reflectata intr-o crestere de 14% a veniturilor, si ritmului de dezvoltare accelerata al segmentului MICE, care a inregistrat o crestere a veniturilor de 210%.

Pentru 2015, Epoque isi propune o majorare cu 10% a cifrei de afaceri, in contextul in care isi va mentine veniturile pe segmentul de cazare si asteapta o crestere de 20% a veniturilor din MICE si de 21% a restaurantului gastronomic L’Atelier.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure, avand 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, un centru de conferinte si un club.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 12:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter