TURISM

Inca un transportator ofera reduceri pentru pasagerii Malev: Tarom scade tarifele cu 15%

09 februarie 2012, ora 12:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tarom2-mare.jpg
Compania aeriana Tarom a anuntat joi ca ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev facilitati si reduceri de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom.


"Pasagerii companiei Malev care detin bilete neutilizate, nerestituite sau partial utilizate, emise inaintea datei de 3 februarie 2012, primesc discount de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile Tarom. Originea si destinatia calatoriei Tarom trebuie sa se regaseasca in itinerariul biletelor Malev", se arata in comunicatul operatorului aerian.

O facilitate in plus pe care compania Tarom o ofera pasagerilor detinatori de bilete Malev este ca acestia pot sa schimbe Budapesta din biletul lor cu o alta destinatie Tarom din Transilvania: Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, Targu Mures, Oradea, Baia Mare.

"In urma incetarii operarii zborurilor Malev, am decis sa venim in sprijinul pasagerilor care au avut bilete cumparate si sa le oferim o reducere la tarifele aplicate biletelor Tarom. In acest fel, incercam sa ne adaptam nevoilor pasagerilor si sa consolidam traficul de conexiune", a declarat Rodica Cazanciuc, directorul comercial al Tarom.Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Operatorul aerian isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membru al Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. TAROM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile pe 3 februarie, dupa circa 66 de ani de activitatea continua.

Citeste si: Ce alternative de transport au romanii cu bilete Malev
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 16:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter