TURISM, NEW MEDIA

Investitie de 500.000 euro intr-o noua platforma online de rezervari turistice

07 februarie 2014, ora 15:28, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
traveo-homepage-desktop.jpg
Accent Travel & Events lanseaza, dupa o investitie de 500.000 euro, Traveo.ro, o platforma online de rezervari turistice, prin care utlizatorii isi pot face rezervari la bilete de avion, hoteluri, pot inchiria masini sau cumpara pachete tematice de calatorie.

Banii investiti au intrat in dezvoltarea software, implementarea solutiilor de inventar si rezervari, design, cat si in licente ale furnizorilor, call center sau marketing.

Platforma este lansata in contextul noilor tendinte de pe piata de turism din Romania, unde din ce in ce mai multe persoane prefera sa calatoreasca independent, sa isi faca singure rezervarile si sa gaseasca fara efort cele mai bune optiuni in functie de stilul propriu.

Prin sistemul Get Away, utilizatorul isi poate defini un buget, o zona si o perioada in care doreste sa calatoreasca si primeste mai multe oferte din care poate alege. De asemenea, noi pe piata din Romania sunt si cautarea dupa activitati specifice, care permite utilizatorului sa gaseasca pachete potrivite cu hobby-urile sale (de exemplu sporturi de iarna, shopping sau pescuit) si cautarea doar dupa perioada de weekend, utila celor care vor sa evadeze intr-un city break la final de saptamana.

Traveo.ro are la baza o varianta personalizata a platformei TRIP, o platforma multitasking care permite conectarea la furnizori internationali de servicii de turism. Site-ul se lanseaza cu 14 furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Sistemul acceseaza peste 170.000 de hoteluri si peste 450 de linii aeriene.

Incepand cu 2012, Accent Travel & Events a schimbat intreaga arhitectura tehnologica a agentiei, de la mid si back-office la solutia de inventar pentru zona de touroperator si a implementat un nou sistem de rezervari. Toate aceste schimbari au permis o trecere fireasca spre zona de online.

Agentia de turism Accent Travel & Events a fost infiintata in 1999. Este partener exclusiv pentru Romania al Egencia, o companie Expedia Inc (cea mai mare companie de travel din lume), membru ANAT si are acreditari IATA, TUI, Dertour.
Cele trei linii principale de business ale Accent Travel & Events sunt turismul de afaceri, MICE (conferinte, incentives) si leisure.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 19:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter