- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Kaleva Travel Romania vrea sa organizeze calatorii de afaceri de 12 mil. euro in 2008

01 Oct, 11:32 • Redactia DailyBusiness
Kaleva Travel Romania estimeaza ca va organiza calatorii de afaceri de peste 12 milioane euro pana in cursul anului 2008, a declarat directorul general al companiei, Carmen Alexandru.
Kaleva Travel Romania vrea sa organizeze calatorii de afaceri de 12 mil. euro in 2008

„Volumul de vanzari de 8,97 milioane euro, atins in primele 9 luni ale anului 2008, ne face sa credem ca ne aflam pe drumul cel bun in privinta atingerii unor vanzari de 12,5 milioane euro, la 31 decembrie 2008”, a declarat Carmen Alexandru, citata de NewsIn.

„Primele 3 trimestre ale anului ne permit sa spunem ca si Romania a devenit o piata in care oamenii de afaceri apeleaza din ce in ce mai mult la administrarea profesionista a calatoriilor de afacerii”, a adaugat Alexandru.

Primul birou din Romania al Kaleva Travel a fost infiintat in Bucuresti, in august 2007. Ulterior, compania a deschis inca un sediu la Cluj.

Kaleva Travel Romania activeaza in domeniul managementului calatoriilor de afaceri si a inregistrat la sfarsitul lunii septembrie un volum de 20.354 de tranzactii.

Compania spera sa depaseasca pana la finele anului 28.000 de tranzactii.

Kaleva Travel Romania este specializata in administrarea calatoriilor de afaceri, iar gama sa de servicii se extinde de la rezervari de bilete de avion sau hotel, pana la localizarea unor locuri optime de intalniri, inlesnirea conditiilor de acomodare la destinatie si comunicatii cu sediul central.

Kaleva Travel Group, fondat in 1935 in Finlanda, a inregistrat in 2007 vanzari de peste 400 milioane euro. Grupul detine prima pozitie pe piata de profil din tara de origine.

Kaleva Travel este partener exclusiv al Carlson Wagonlit Travel, lider mondial in managementul calatoriilor de afaceri.

Carlson Wagonlit Travel, retea internationala in managementul calatoriilor de afaceri, are in prezent peste 22.000 de angajati si peste 3.000 de birouri in intreaga lume. Grupul a inregistrat vanzari de peste 26 miliarde de dolari (circa 18 miliarde de euro) la sfarsitul anului trecut, deruland anual mai mult de 40 milioane de tranzactii.