TURISM

KLM reduce pretul biletelor pe ruta Bucuresti-Amsterdam

01 aprilie 2015, ora 10:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
KLM.jpg
KLM sarbatoreste 50 de ani de la lansarea primului zbor pe ruta Amsterdam – Bucuresti, efectuat pe 31 martie 1965. Cu aceasta ocazie, compania aeriana a pregatit o oferta speciala de pret pe ruta aniversara: Bucuresti – Amsterdam de la 109 euro.

Astfel, reducerea de pret este de 50 de euro, pe ruta Amsterdam – Bucuresti: 109 euro biletul de avion dus-intors, cu toate taxele incluse. Promotia este valabila incepand de pe 31martie pana pe 2 aprilie, cu posibilitatea de calatorie intre 20 aprilie – 31 mai 2015. Rezervarile se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agentiile de turism. 

KLM a sarbatorit anul trecut in octombrie, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriana care opereaza sub acelasi nume inca de la inceput. Compania a fost fondata in 1919 pe 7 octombrie de catre Albert Plesma. Din anul 1970 uniformele echipajului de zbor au aceeasi culoare, design-ul fiind schimbat in 2010 de catre Mart Visser. 

Primul zbor KLM a avut loc la 17 mai 1920, iar primul pilot KLM a fost Jerry Shaw care a zburat de la aeroportul Croydon, Londra spre Amsterdam si a transportat doi jurnalisti britanici. In prezent, KLM transporta pasageri si marfa in peste 90 de destinatii. KLM a fost declarata cea mai sigura companie aeriana din Europa in anul 2014, de catre centrul german de evaluare a companiilor aeriene, JACDEC.

In 2004, Air France si KLM au format alianta Air France KLM, cu doua hub-uri - aeroportul Schiphol din Amsterdam si aeroportul Charles de Gaulle din Paris. 

In Olanda, KLM cuprinde esentialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com si Martinair. KLM numara 33.000 de angajati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter