TURISM

Mohammad Murad si-a facut companie aeriana

12 martie 2014, ora 16:59   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion2.jpg
Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania, a infiintat o companie aeriana, a cumparat deja un avion Boeing si a comandat inca trei, urmand sa transporte turisti din tara si strainatate pe litoral si sa inchirieze aeronave catre agentiile de turism.

"Daca ai hotelul si transportul inseamna ca un astfel de pachet este cel mai convenabil pentru un turist, care nu mai cumpara pe bucati", a declarat Murad pentru Mediafax.


El a spus ca firma va avea patru avioane pana in decembrie, iar primul dintre ele deja a sosit si este la Romaero, la verificare. Avionul este un Boeing 737 cu 148 de locuri si este cumparat in leasing. Celelalte trei vor fi achizitionate tot in leasing si sunt de acelasi tip.

"La inceput, in acest an, incepand cu luna mai, le vom folosi doar pentru curse interne, pe rute precum Timisoara-Constanta, Cluj-Constanta si Iasi-Constanta, pentru a aduce turistii nostri pe litoral. In afara de cursele noastre, vom inchiria avioane catre agentiile de turism care opereaza chartere", a spus Murad.El a adaugat ca de anul viitor va incerca sa opereze zboruri interne regulate si curse in afara tarii, pentru a aduce turisti straini pe litoral.

Citeste siCe zboruri va opera Fly Romania, cea mai noua companie aeriana
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Iulia Pop a spus:
30/05/2014 21:14
Cand vom putea calatori cu aceste curse ? Stie cineva ?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter