- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Negoita a investit un 1 mil. euro in renovarea si „rebotezarea” hotelului Confort Traian

28 Mar, 16:43 • Redactia DailyBusiness
Hotelul Confort Traian, detinut de fratii Ionut si Robert Negoita, a fost renovat in totalitate si a fost redenumit Rin Central, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 1 milion de euro, au anuntat oficialii grupului Rin Hotels.
Negoita a investit un 1 mil. euro in renovarea si rebotezarea hotelului Confort Traian

Clasificat la 3 stele, Rin Central este situat in apropierea Pietei Unirii si are 107 camere (51 camere duble, 55 camere matrimoniale, 1 apartament).

De asemenea, restaurantul a fost redenumit Vivere, avand o capacitate de 90 de locuri.

Pentru organizarea de conferinte, intalniri si traininguri, hotelul Rin Central pune la dispozitie un Centru de Conferinte, avand 4 sali si o capacitate totala de 275 de locuri. Pentru evenimente festive, hotelul dispune de un restaurant si o sala de evenimente cu o capacitate intre 50 si 80 persoane.

Intreaga divizie hoteliera a Rin Group este intr-un amplu proces de rebranduire, hotelurile purtand acum denumirea de: Rin Grand Hotel (4 stele), Rin Airport Hotel (3 si 4 stele, Otopeni) si Rin Central Hotel (3 stele). Valoarea estimata a proiectului de rebranding pentru Rin Hotels, care se va desfasura in 2011, este de aproximativ 120.000 euro.

„In 2011 ne concentram pe fidelizarea clientilor si ne propunem o crestere a veniturilor cu 8 -10%”, au spus reprezentantii Rin Central.