TURISM

Nelu Iordache l-a cooptat in actionariatul firmei sale de "taxi aerian" pe milionarul giurgiuvean Gheorghe Cruceru

17 august 2011, ora 00:01, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Airplane.jpg
Firma de "taxi aerian" Direct Aero Services, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, proprietarul low-costului Blue Air si al firmei de constructii Romstrade, are din aceasta vara inca un nou actionar, pe milionarul giurgiuvean Gheorghe Cruceru.
Gheorghe Cruceru este un partener mai vechi al lui Nelu Iordache. Cei doi sunt actionari si la Romstrade, firma care la randul sau detine pachetul majoritar din Blue Air Transport Aerian.

Cruceru detine aproape 24% din Romstrade, restul fiind in portofoliul lui Iordache. Dupa cooptarea lui Cruceru si in actionariatul Direct Aero Services, prin aport la capitalul social, Iordache si-a diminuat participatia in firma la 75%. Omul de afaceri din Giurgiu detine acum 20% din firma privata de transport aerian.

Direct Aero Services a inregistrat in 2009 venituri totale de peste 120 milioane euro. Datele oficiale pe 2010 nu au fost inca publicate la Ministerul Finantelor. Compania a fost infiintata in anul 2007 si ofera servicii de "taxi aerian", curse charter VIP, dar si zboruri de agrement.Gheorghe Cruceru are o avere estimata de Forbes Romania la peste 40 milioane euro si este unul dintre cei mai bogati 150 de romani.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter