TURISM

Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal

31 august 2011, ora 11:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hotel-prederal-Ski-Sky-galerie-foto-6.jpg
Hotelul Ski&Sky din Predeal, scos la licitatie publica in cadrul procedurii de insolventa a proprietarului, societatea Group Contructii Montaj, este din nou scos la vanzare. Pentru unitate exista o oferta de achizitie la pretul de 836.000 euro fara Tva, a anuntat administratorul judiciar al Companiei, Luminita Tanase.
Hotelul a fost vandut si in cadrul licitatiei trecute, insa cumparatorul nu a mai achitat suma promisa, pana la incheierea termenului de plata in luna august a acestui an. Suma oferita la aceea data era tot de peste 830.000 euro. Noua licitatie va avea loc pe 4 octombrie, iar pana pe data de 3 octombrie se primesc ofertele.

In acest moment exista un ofertant initial care a oferit 836.000 euro (exclusiv TVA). Pasul de supraofertare este de 80.000 euro ( fara TVA) la acest pret oferit initial. Pentru ca o supraoferta sa poata fi luata in considerare este necesar ca ofertantul sa depuna in contul societatii garantia de participare de 10% din suma ofertata cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de deschiderea ofertelor, adica pana cel mai tarziu la data de 28.09.2011;", a declarat Luminita Tanase, administratorului judiciar al societatii.

Hotelul cu 29 de camere a intrat in insolventa in luna iunie a anului trecut, si a fost scos la vanzare prima data la 29 aprilie 2011, la un pret de 866.000 euro, principala cauza fiind imposibilitatea firmei care il detine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori .

Potrivit tabelului definitiv de creante prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4 milioane lei din care Bancpost aproximativ 2,5 milioane lei, ANAF 663.000 lei, si alti creditori.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter