TURISM

Okazii.ro introduce pachete turistice care pot fi licitate pornind de la 1 leu

28 aprilie 2015, ora 14:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
okazii.jpg
In urma unui parteneriat incheiat recent, Paravion.ro va aduce pe Okazii.ro pachete turistice speciale care pot fi achizitionate prin licitatii bilunare, la preturi incepand de la 1 leu.

Ofertele Paravion.ro vor fi scoase la licitatie prin intermediul site-ului Okazii.ro, pretul acestora urmand sa fie stabilit de utilizatori. Prima licitatie de acest fel se desfasoara in perioada 27-29 aprilie 2015, Okazii.ro promovand o excursie pentru doua persoane in insula Zakynthos din Grecia.

Este vorba despre un pachet turistic care cuprinde: bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti de cazare la hotel Anagenessis Village (3 stele), in apartament, cu mic-dejun inclus. Cine doreste sa participe la aceasta licitatie o poate face plasand o oferta de pret prin intermediul unui cont de utilizator Okazii.ro.

Cumparatorii pot licita timp de trei zile, iar la final va fi declarat castigator cel care a oferit cel mai mare pret.Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, care conecteaza lunar milioane de cumparatori si vanzatori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 24 Ianuarie 2020, 14:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter