TURISM

Prima cursa charter din Romania catre Iordania

26 mai 2015, ora 14:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
3.JPG
Turoperatorul Cocktail Holidays lanseaza in premiera pentru Romania zboruri charter saptamanale pentru Iordania, incepand din luna septembrie. Peste 1.300 de romani sunt estimati sa isi petreaca vacanta la Marea Rosie si la Marea Moarta, in 2015.

Pachetele turistice de opt zile cu sapte nopti de cazare pornesc de la 560 de euro, incluzand transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de trei, patru sau cinci stele, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno.

Turoperatorul Cocktail Holidays estimeaza ca peste 1.300 de romani vor merge anul acesta, dupa introducerea charterului, in vacanta in Iordania. Pentru a le facilita accesul, autoritatile iordaniene au renuntat, din 21 mai, la viza de intrare pentru ei.

Iordania era pana acum o destinatie de excursie optionala de o zi-doua la Petra, Amman sau Betania, pentru turistii care mergeau in Israel sau Egipt, sau de vacanta individuala, cu zboruri de linie ale Tarom si cu ghid vorbitor de limba romana.

Zborurile charter vor fi operate de compania Tarom, cu plecare doar din Bucuresti, spre Aqaba, statiunea iordaniana de la Marea Rosie, in fiecare marti.

Iordania ofera romanilor posibilitatea de a petrece o vacanta la plaja, la tratament in centrele spa din Aqaba si de la Marea Moarta sau pentru sporturi acvatice, de a-i cunoaste istoria, cultura si religia vizitand capitala Amman, siturile arheologice, Betania, dar viata si ospitalitatea beduina vizitand Wadi Rum. 

Excursiile optionale in Amman, la situl arheologic Petra aflat de 30 de ani in Patrimoniul Mondial UNESCO, centrul mondial al mozaicului de la Madaba, locul botezului lui Iisus Hristos din Betania, fostul oras roman Jerash sau la castelele din desert, multe dintre ele, de asemenea, in Patrimoniul UNESCO, la taberele beduine din Wadi Rum pentru jeep safari sau zborul cu balonul vor putea fi cumparate inca din Romania, odata cu sejurul in Iordania.

“In premiera pentru piata romaneasca, excursiile optionale vor fi cumparate concomitent cu sejurul in Iordania, de la agentiile din Romania. In toate tururile, turistii vor fi insotiti de un ghid vorbitor de limba romana. Astfel vor cunoaste Iordania si altfel decat o stiau pana acum, ca reper in circuitele istorice si religioase din Orientul Mijlociu”, spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Pachetele Cocktail Holidays includ hoteluri de trei, patru si cinci stele din Aqaba si de la Marea Moarta, care au centre spa, piscine, restaurante cu meniu international sau specific iordanian, locuri de joaca pentru copii. Pachetul care include un hotel de trei stele porneste de la 560 de euro, pentru un hotel de patru stele de la 614 euro, pentru un hotel de cinci stele de la 825 de euro.

"Iordania este o destinatie sigura si complexa si din acest motiv au fost create pachete de vacanta cu sapte nopti in Aqaba sau patru nopti in Aqaba si trei la Marea Moarta sau sapte nopti la Marea Moarta. Turistii vor putea astfel sa combine relaxarea cu plimbarile in locurile istorice", adauga Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Prompt Service Travel Company a fost infiintata in urma cu 22 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat in urma cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinatiilor de charter inca din 1995, cand a introdus primele sejururi directe catre Creta.De 22 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, in prezent, compania operand peste 25 de destinatii charter. Din 2005, compania a inceput operarea charterelor din afara Bucurestiului. In prezent, Cocktail opereaza chartere din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Mai 2022, 15:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter