- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Primul Hilton de pe litoralul Marii Negre se deschide la bulgari. Vezi cum a ratat Mamaia aceasta oportunitate

19 Jul, 12:46 • andra.gheorghe
Primul hotel Hilton de pe litoralul Marii Negre, de 5 stele, se va deschide in 2011, in cadrul complexului Helios Spa & Resort din statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur. Proprietarul complexului Helios, omul de afaceri George Velchev, a incercat acum 5 ani sa cumpere hotelul Rex din Mamaia. Velchev sustine ca ar fi facut "toate demersurile pentru a-l integra in familia Hilton", daca s-ar fi inteles cu romanii.
Primul Hilton de pe litoralul Marii Negre se deschide la bulgari. Vezi cum a ratat Mamaia aceasta oportunitate

George Velchev a venit acum 5 ani special in Romania, la Mamaia, hotarat sa cumpere hotelul Rex. Din cauza unor neintelegeri cu proprietarii Rex, negocierile au esuat.

„Daca m-as fi inteles cu romanii, bineinteles ca as fi facut toate demersurile posibile pentru a integra Rex in familia Hilton. Din pacate, toate bunurile din Mamaia au ajuns prea repede pe mana unor oameni care ori nu au dispus de suficienti bani, ori nu au fost interesati sa investeasca la timp. Toti preferau sa-si deschida hoteluri in Bucuresti. Daca ar fi sa cumpar acum un hotel in Romania, nu m-ar mai interesa litoralul, ci doar Capitala”, a declarat Velchev.

Unul dintre corpurile Helios Spa & Resort a implementat deja franciza pentru o subsidiara a brandului Hilton, Doubletree by Hilton, dupa o investitie care depaseste 1 milion de euro, care va fi inaugurata vara aceasta.

Noul hotel convertit Doubletree by Hilton ofera 196 de camere duble, camere junior suite si apartamente, doua restaurante si trei baruri.

Inaugurarea hotelului Hilton din cadrul Helios se va realiza in 2011, dupa demolarea si reconstructia unui corp al complexului. Potrivit oficialilor Helios, negocierile pentru obtinerea francizei Hilton au durat circa 2 ani.