TURISM, LIFESTYLE

Primul hotel romanesc in franciza, deschis la Suceava cu o investitie de 7 milioane de euro

13 decembrie 2018, ora 14:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Foto_camera.jpg
Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România construit în sistem de franciză și integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent în urma unei investiții de aproximativ 7 milioane de euro în Suceava.

Hotelul face parte dintr-un proiect complex, constituit dintr-o sală de evenimente, un restaurant, o cafenea-librărie, o sală de fitness și salon SPA certificat bio. Toate acestea pot fi francizate ca mărci de sine stătătoare.

Mandachi Hotel&Spa
este situat în municipiul Suceava la intrarea dinspre București, pe Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 107, ocupă o suprafață de 8.000 m2, dispune de o parcare proprie, supraterană, cu 200 de locuri și este configurat pe șapte nivele: demisol, parter, patru etaje și mansardă.

Hotelul este un concept în sistem de franciză, de tip “5 în 1”, care are în componență salonul de evenimente Magnificus Plaza, restaurantul à la carte cu specific italienesc Don Stefano, o cafenea care funcționează și ca librărie, Mefi Cafe&Bar, sala de sport Bum Bum Box și Biotransylvania Spa&Wellness, centru SPA bio. Toate serviciile sunt disponibile, contra cost, și persoanelor care nu sunt cazate în complex.



Hotelul are 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Odată cu deschiderea Mandachi Hotel&Spa au fost create 65 de noi locuri de muncă.

“Am lucrat timp de doi ani la implementarea acestui proiect, care este unul dintre cele mai ambițioase și complexe concepte pe care le-am creat de-a lungul timpului. Pentru viitor planificăm extinderea celor cinci branduri atât la nivel național, cât și la nivel european”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Mandachi Hotel&Spa.

Mandachi Hotel&Spa are un stil arhitectonic modern, iar atât fațada cât și interioarele sunt decorate cu forme aerodinamice care prezintă detalii locale de inspirație arhitectonică bucovineană.

Printre serviciile de care pot beneficia oaspeții Mandachi Hotel&Spa se numără:
  • Biotransylvania, centru de Spa care oferă acces la piscină acoperită, jacuzzi în care se folosesc ceaiuri ecologice, saună-salină cu micropiscină integrată la temperatură ridicată, hammam (baie turcească) configurat cu temperatură controlată pentru a putea oferi atât un cadru meditativ, cât și de relaxare cu prietenii, precum și saloane de masaj de relaxare, anticelulitic sau cu roci vulcanice. Toate produsele folosite pentru tratamentele corporale sau faciale, ceaiurile folosite în jacuzzi etc. au primit certificarea bio. Așadar, Biotransylvania a devenit astfel primul centru spa ecologic din România și va fi utilizat și ca centru de recuperare pentru diferite afecțiuni, dar fără a avea statutul de clinică de tratament.
  • Mefi Cafe&Bar este o cafenea care, în afară de produse de patiserie și o varietate de cafele savuroase și sucuri proaspete, își așteaptă clienții cu o bibliotecă bine dotată, unde aceștia pot găsi și citi numeroase cărți, în stilul diferite, pentru a putea satisface o arie cât mai mare de gusturi.
  • Restaurantul italian, Don Stefano; are o ambianță caldă și reprezintă, din punct de vedere decorativ, un melanj al stilurilor clasic și modern, iar culinar, chiar dacă rețetele italiene predomină, în meniu se regăsesc și preparate excelente din bucătăria internațională și românească.
  • Bum Bum Box este o sală de sport care vine cu un concept relativ nou în România: fitness boxing, o combinație între fitness, bodybuilding și box și care și-a dovedit deja, în alte țări, beneficiile pentru sănătatea fizică și psihică a practicanților.
  • Magnificus Plaza – centru de evenimente ultramodern, cu două saloane cu o capacitate de circa 700 de persoane, unde pot fi organizate mai multe tipuri de evenimente: nunți, botezuri, baluri, simpozioane, întruniri de afaceri, ședințe, conferințe, petreceri de companie etc.
“Am decis să construim acest hotel, atunci când am sesizat că momentan, pe piața locală nu există nicio ofertă de francizare pentru o marcă românească. Așadar, Mandachi Hotel&Spa este primul hotel dezvoltat special pentru a putea fi multiplicat. Este un concept temerar, în care am investit mult, atât timp și resurse umane cât și financiare, pentru că am totală încredere că vom reuși să multiplicăm conceptul la nivel național și internațional. Un alt aspect important în derularea acestei afaceri și valabil în cazul tuturor mărcilor fondate de mine, este totala transparență fiscală. Clienții cărora nu li se dă bon, primesc banii înapoi, precum și o sumă suplimentară, ca despăgubire. De asemenea, politica noastră prevede sancționarea dură în cazul angajaților care nu emit bon fiscal. Consider corectitudinea și respectul față de client ca piatră de temelie pentru toate proiectele noastre”, a adăugat Ștefan Mandachi.

Mandachi Hotel&Spa este membră a celei mai mari rețele de francize din România, www.francizelacheie.ro, care operează mai multe afaceri: Magnificus Plaza, rețea de săli de evenimente, Spartan, cel mai mare lanț de restaurante din țară pe bază de carne rotisată, Hercule, cea mai cunoscută rețea de restaurante de tip tavernă grecească în sistem de franciză, Baba Cloanța, prima franciză din România care comercializează burgeri copți pe plită.

Din platforma francizelacheie.ro face parte și Erichman, magazin de materiale de construcții, finisaje și amenajări, cu o vechime de 20 de ani pe piață.

Mandachi Hotel&Spa este un proiect de tip franciză dezvoltat de către compania SC California Holding SRL.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 06:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter