TURISM

Primul stand outdoor la Targul de Turism al Romaniei

12 martie 2015, ora 17:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
travel.jpg
Agentia de turism Happy Tour si turoperatorul Prestige Tours au pregatit vizitatorilor primul stand outdoor din istoria Targului de Turism al Romaniei, pozitionat in fata pavilionului central de la Romexpo.

Timp de 4 zile, cortul sub forma de Dom, intins pe o suprafata de 400 de metri, isi va primi oaspetii, introducandu-i in atmosfera zilelor de vacanta si a destinatiilor inedite. Pe langa reduceri la sejururi si oferte speciale, cele doua companii, parte a Happy Tour Group , isi asteapta vizitatorii cu muzica, dansuri, bunatati, animatie pentru cei mici, jocuri si multe surprize. Pe durata weekend-ului, vizitatorii sunt asteptati cu dansuri grecesti, turcesti si spaniole. Preparate din bucataria spaniola vor fi pregatite pentru cei care ajung in cortul Happy Tour si  Prestige Tours, iar amatorii de deserturi  vor fi intampinati cu inghetata turceasca, se arata intr-un comunicat.

Printre cele mai importante promotii ale acestei editii a Targului de Turism al Romaniei se numara vacantele 1+1 in Antalya si reduceri de pana la 35% pentru pachete. De asemenea, programul de rezervari early booking a fost prelungit pana la 31 martie. 

Printre noutatile pe care le vor prezenta la targ se numara ”Paste la Valencia”, cu tarife ce pornesc de la 450 de euro, city break-ul la Berlin cu tarife de la 249 de euro, ”spiritul Poloniei, Varsoviei si Cracoviei”, de la 449 de euro, ”India, o calatorie a simturilor” (de la 959 de euro). Anul acesta, vor fi organizate chartere catre Rhodos si Antalya din Iasi, respectiv catre Chania si Antalya din Cluj Napoca. 

Ofertele special de Paste ale Prestige Tours sunt:  Rhodos de la 275 euro, Creta de la 285 euro, Cipru de la 366 de euro, Costa del Sol de la 444 euro, Dubai de la 689 de euro, Barcelona de la 510 euro, Viena de la 319 euro, Roma de la 451 de euro, Praga de la 323 de euro si Antalya de la 290 de euro. 

Alte doua destinatii inedite pentru Paste sunt Moscova, cu un tarif pornind de la 279 de euro, respectiv Sicilia, de la 405 euro, disponibile in oferta Happy Tour.

Charterele verii, pentru care se pot face rezervari si pe perioada targului sunt, Mykonos de la 509 euro, Antalya de la 414 euro, Palma de Mallorca de la 561 de euro, Tenerife de la 769 de euro, Creta de la 310 euro, Corfu de la 337 de euro, Santorini de la 364 de euro, Rhodos de la 354 de euro si Kos de la 355 de euro. 

”Pentru ca si vara ne sunt cerute city break-uri, am pregatit pentru turistii nostri Florenta, Amsterdam, Istanbul, Praga si Lisabona”, spune Madalina Grosu, product manager Happy Tour.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 23:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter