TURISM

Probleme in turism: Romania nu mai apare in cataloagele tiparite de TUI

12 noiembrie 2012, ora 16:11   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Turism.jpg
Romania nu mai apare in aceasta toamna in cataloagele tiparite de TUI, iar acesta este un semnal negativ, a declarat luni Corina Martin, presedintele ANAT, care a aratat ca negocierile au fost purtate exclusiv intre operatorul german si MDRT.

"Reprezentantii TUI ne-au anuntat ca Romania nu mai apare in cataloagele TUI, printate, dar apare in produsele online scoase la vanzare de TUI. Sigur ca nu este bine, aici sunt discutii in care intervine MDRT", a spus Martin, potrivit Mediafax.

in anul 2009 Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a semnat un contract cu TUI pentru ca turoperatorul sa revina din 2010 in Romania.

Din 2006 grupul german a renuntat sa mai aduca turisti in Romania si a scos din cataloagele sale de promovare statiunile romanesti, nemultumit de conditiile de cazare, preturile mari practicate de hotelieri, zgomotul si lipsa curateniei din localitati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
ana maria nica a spus:
12/11/2012 17:55
Nu este nimic de mirare, este o consecinta evidenta, in sfarsit a proastei administrari a unui minister care avea posibilitatea de a face bani. Nu suntem Grecia sa traim din turism dar sunt prosti cei care au permis dezastrul din turismul nostru. Am lucrat 5 ani in turism in Romania si din pacate toti suntem de vina pentru ceea ce se intampla intr-o mai mare sau mai mica masura, de la administratia centrala care fura bani, pana la patronii care nu stiu ce inseamna a presta servicii de calitate si personalul de deservire care nu stie sa fie serviabil. A trebuit a parasesc acest domeniu pentru ca aveam un patron care nu stia ce inseamna calitate si nici cum sa isi faca clientii sa revina la hotelul lui.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 13:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter