TURISM

Radisson Blu deschide hotel si in al doilea mare oras din Romania

23 septembrie 2019, ora 16:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Radisson Blu Hotel, Cluj-Napoca - web_resolution.jpg
Radisson Hotel Group anunță lansarea pe piață a celei de-a patra proprietăți din România: Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca.

Hotelul, care urmează să fie inaugurat în primăvara anului 2021, este dezvoltat conform poziționării Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5* (upper upscale) din Europa – cu un portofoliu care include renumitul Radisson Blu Hotel din București, unul dintre hotelurile de top din țară.

Cluj-Napoca, ce înregistrează anual peste 600.000 de vizitatori, crește în popularitate atât ca destinație de petrecere a timpului liber, cât și de afaceri.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP.Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 mp, care poate găzdui până la 300 de invitați.

Situat în zona ultracentrală a orașului, lângă stadionul Cluj Arena, hotelul este ușor accesibil, iar aeroportul internațional Cluj-Napoca, aflat la doar 9 km distanță, asigură zboruri directe către 48 de orașe europene.

Cluj-Napoca este cunoscut pentru deschiderea artistică, pentru viața de noapte animată, excelente festivaluri de muzică și film dar și pentru arhitectură – găzduiește a doua cea mai mare biserică gotică din România, clădiri baroce și turnuri medievale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 00:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter