TURISM, CARIERE

Rus trimite Corpul de control la Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta

01 octombrie 2014, ora 13:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aeroportkogalniceanu.jpg
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta pentru a face verificari, dupa aparitia unor reclamatii privind un posibil management defectuos.

Potrivit ministrului Ioan Rus, Corpul de Control va verifica cu exactitate ce probleme sunt la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, iar cand vor fi stranse toate elementele necesare privind "oportunitatea si legalitatea a ceea ce se intampla acolo" vor fi luate deciziile care se vor impune.

Sindicatul Independent din cadrul Aeroportului International Civil Mihail Kogalniceanu saluta decizia ministrului Ioan Rus de a trimite Corpul de Control la aeroport.

"Sindicatul si-a exprimat in mai multe randuri dezacordul cu deciziile de management luate in ultimul an de directorul general care au agravat situatia financiara a aeroportului civil, ale carui pierderi s-au triplat in mandatul actualului manager", se arata intr-un comunicat de presa al Sindicatului, citat de Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 23:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter