TURISM

Tarom estimeaza ca va plati 2,4 milioane dolari pentru asigurarea flotei

03 aprilie 2013, ora 17:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tarom2-mare.jpg
Compania aeriana Tarom vrea sa contracteze servicii de asigurare a flotei, in baza unui contract cu o valoare estimata la 2,4 milioane de dolari.

Contractul include asigurare casco pentru aeronave civile si piese de schimb, de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta, terti, precum si de reducere a fransizei (valoarea despagubirii care trebuie acoperita de catre clientul asigurat, si nu de catre firma de asigurare - n.r.) casco deductibile la aeronave si motoare de schimb, potrivit unui anunt de intentie al companiei de stat.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 mai. Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut, potrivit Mediafax.

Proiectul va fi finantat din surse proprii, se arata in anunt.Flota companiei a fost asigurata in ultimii ani de Astra Asigurari.

Tarom urmareste imbunatatirea rezultatului contabil in medie cu 100 milioane lei in fiecare an si atingerea de profit incepand din anul 2015.

Programul prevede in medie o imbunatatire anuala a rezultatului cu aproximativ 100 mil. lei, pornind de la o pierdere preliminara si neauditata de 236 milioane lei in 2012 pana la obtinerea unui profit de 92 milioane de lei in 2015 si de 173 milioane lei in 2016.

Operatorul aerian isi propune reducerea cu 10% a personalului pana la sfarsitul acestui an, a anuntat luna trecuta presedintele executiv al companiei, Christian Heinzmann.

Tarom are un grad de incarcare de circa 64 -65%, in conditiile in care media europeana este de circa 75%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter