TURISM

Top 10 cele mai sigure companii aeriene

07 ianuarie 2015, ora 10:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avionn.jpg
Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings.com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Dintre cele 449 de companii aeriene monitorizate, 149 detin maximum de sapte stele, acordate celor considerate cele mai sigure. Un record de 3,3 miliarde de pasageri au calatorit pe 27 de milioane de zboruri in 2014, potrivit site-ului.

In top 10, dupa compania australiana - in ordine aflabetica precizeaza CNN - se afla Air New Zealand, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Lufthansa si Singapore Airlines. 

"Companiile noastre din top zece se afla intotdeauna in fruntea inovatiei pentru securitate si lansarii de noi avioane", a declarat Geoffrey Thomas, de la site, pentru CNN, potrivit Mediafax.Sistemul de evaluare al AirlineRatings.com tine cont atat de auditele organelor de conducere ale aviatiei si celor mai importante asociatii din domeniu, cat si de auditele guvernelor si bilantul victimelor companiilor aeriene.

Sistemul examineaza, de asemenea, registrele operationale, incidentele inregistrate si competentele operationale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 23:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter