TURISM

TripAdvisor, amendat pentru mesaje false

24 decembrie 2014, ora 10:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
TripAdvisor.jpg
Autoritatile italiene din domeniul concurentei au anuntat, luni, ca au amendat cu 500.000 de euro TripAdvisor, pentru ca pe site-ul de calatorii au fost publicate comentarii care nu erau scrise de turisti, ci de profesionisti, fara ca utilizatorii sa fie informati cu privire la acest lucru.

Potrivit AFP, sesizata de mai multe asociatii ale consumatorilor, Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato (AGCM), autoritatea care asigura respectarea concurentei in Italia, a decis ca site-ul de calatorii american TripAdvisor si filiala sa italiana nu au fost suficient de oneste cu internautii.  

AGCM spune ca TripAdvisor i-a facut pe utilizatorii sai sa creada ca toate comentariile publicate pe acest site au fost scrise de turisti, insa unele dintre mesaje erau postate de profesionisti.  

TripAdvisor are la dispozitie 30 de zile pentru a plati amenda si 90 de zile pentru a explica AGCM cum va evita pe viitor astfel de situatii, respectiv ca utilizatorii sa stie cand sunt publicate "informatii publicitare care nu corespund realitatii", relateaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 15:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter