TURISM

Unde găsim cele mai bune oferte de avion si hoteluri pentru vacanța din septembrie?

30 august 2019, ora 18:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
VIE_9_SquareSmall_290_290.jpg
Vara se apropie de final, poate că majoritatea ați fost deja plecați în destinații îndepărtate, bugetul s-a cam strâmtorat, dar și amintirile concediului parcă se estompează prea repede... Avem vești bune! Septembrie se anunță călduros și însorit, numai bun pentru o vacanță cu buget de toamnă. Dacă doriți să călătoriți în afara României la un preț corect, experții agenției de turism online eSky au examinat ofertele de călătorie iar mai jos vi le prezintă pe cele mai bune pentru luna septembrie.

Puteți alege între diferite destinații europene pentru un city break. Un bilet de avion dus/întors către fabulosul Paris costă în această perioadă de la 140 EUR, iar o noapte de cazare pentru 2 persoane de la 39 EUR. Septembrie este vremea ideală pentru o excursie la Disneyland, prețul unui bilet pentru adulți începând de la 67,73 EUR iar pentru copii de la 61,68 EUR.

Alte orașe de luat în seamă ar fi: Marsilia, al doilea cel mai mare oraș din Franța vă va impresiona cu ale sale bazilici, muzee și catedrale și este un oraș al contrastelor. O dată ajunși aici, cu un zbor începând de la 61 EUR, putem vizita Vechiul port iar cazarea pe noapte pentru 2 persoane începe de la 39 EUR.

Viena, la doar o oră și jumătate de zbor cu avionul (prețul începe de la 35 EUR dus/întors), ne așteaptă cu deliciile sale culinare.În Berlin putem zbura la prețuri de la 58 EUR dus/întors. Să nu uităm că Berlinul începe seria petrecerilor de toamnă, cu festivalul Lollapalooza Berlin 2019, pe 7 și 8 septembrie, iar Oktoberfest se va ține de pe 20 septembrie până pe 13 octombrie 2019.  

Pentru iubitorii de mare există Grecia, alegerea preferată a românilor atunci când vine vorba de vacanța de vară. Iar dacă alegeți peninsula Halkidiki sau insula Thassos, o excursie cu mașina este o opțiune bună. Cazarea în aceasă perioadă, începe cu prețuri de la 35 EUR/cameră pentru 2 persoane în Halkidiki și de la 31 EUR/cameră pentru 2 persoane în Thassos.

Dacă decideți să vizitați Atena, cel mai bine este să o faceți cu avionul - zborul este scurt, iar prețurile biletelor din septembrie încep de la 77 EUR dus-întors.  

Căutați o destinație mai îndepărtată? Amman, capitala Iordaniei, denumită în antichitate "Philadelphia", a fost construită pe șapte coline. Astăzi, Amman este un oraș modern și relativ tânăr, în care este foarte ușor să ne bucurăm de experiența Orientului Mijlociu, vizitând și experimentând de exemplu, Al Pasha Hammam. Un zbor dus/întors începe de la 87 EUR. Iar o noapte de cazare pentru două persoane costă de la 22 EUR.

În prezent, puteți profita de oportunități de călătorie în SUA și Canada la tarife promoționale. Cazarea este diversă, în funcție de ceea ce căutați: vile, apartamente, case de oaspeți și diferite categorii de hoteluri - pentru fiecare gust și fiecare buzunar. Prețurile cazărilor prezentate mai sus sunt pentru hoteluri începând cu 3 stele. Experții vă sfătuiesc să nu neglijați asigurarea de călătorie, indiferent dacă veți călătoriți aproape sau departe de casă.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 04:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter