TURISM, LIFESTYLE

Vapoarele Constanței, pictate în Culorile României

29 iunie 2015, ora 17:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Vapor1.jpg
Policolor extinde campania Redescoperă culorile României, dedicată aniversării a 50 de ani de activitate, cu un nou proiect unic: transformarea vapoarelor simbol de pe litoralul Mării Negre în opere de artă urbană.

În parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Policolor organizează Culorile României în Constanța, proiect ce include decorarea cu creații unice, pe teme marine și teme populare românești, a celor 5 vapoare simbol din Constanța amplasate la intrările în oraș și în fața Gării.

Fiecare vapor va deveni o lucrare de artă urbană, unică prin tematică și execuție. Temele ce vor fi transpuse pe vapoare vor fi alese în urma concursurilor de creație desfășurate în rândul liceenilor, studenților și absolvenților de Arte, Arhitectură, Urbanism și Peisagistică.

Culorile României în Constanța este parte a campaniei Policolor care își propune să aducă culoare în zonele urbane, prin pictarea cu elemente locale, românești, a unor zone sau obiective din orașe, de care să beneficieze comunitatea locală.

Primul vapor ce intră în concursul de creație este cel amplasat la intersecția Bd. Tomis cu Bd. Aurel Vlaicu. Începând cu data de 29 iunie, ia startul concursul de creație! Primul vapor va fi finalizat până la finalul sezonului estival. Pentru următoarele 4 vapoare, concursul de creație va fi inițiat în toamna acestui an.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter