TURISM

Wizz Air a început să opereze pe ruta Bucureşti-Tenerife

02 noiembrie 2016, ora 17:58   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
wizz.jpg
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România a operat în această dimineață primul zbor de la București la Tenerife. 151 de pasageri au fost la bordul primului zbor, realizat cu o aeronavă Wizz Air A320 modernă, cu 180 de locuri.

Tenerife este cea mai mare şi spectaculoasă dintre Insulelel Canare, aflate în Oceanul Atlantic, în apropierea coastei de nord–vest a Africii.

Insula, aflată sub administrarea Spaniei, este o destinaţie exotică pentru turiştii europeni, cu nenumărate modalităţi de a petrece timpul liber, fie că alegi o vacanţă romantică, sau una activă, alături de familie sau prieteni.

În Tenerife te poti bucura de relaxare la plajă, de adrenalina sporturilor nautice sau de practicarea turismului montan şi chiar a schiului pe vârful El Teide, de 3.718 m, acoperit de zăpadă.Wizz Air va opera un zbor săptămânal, în zilele de miercuri până pe 7 decembrie inclusiv, iar apoi duminica începând cu ziua de 18 decembrie. Biletele sunt disponibile online și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 299 de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Idei de afaceri a spus:
04/11/2016 15:59
Ce bine,acum ma gandesc si eu sa merg in Tenerife.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter