TURISM

Wizz Air amana reluarea operatiunilor din Craiova. Ce se intampla cu pasagerii care au luat bilete

22 octombrie 2015, ora 14:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
wizz.jpg
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi amânarea reînceperii operațiunilor de la Aeroportul Internațional Craiova (CRA), până la 10 noiembrie, astfel încât îmbunătățirile majore aduse aeroportului să fie finalizate.

Până la această data, Wizz Air va opera zborurile planificate din Craiova de la Aeroportul Henri Coandă (OTP).

Wizz Air le va oferi pasagerilor de pe zborurile afectate transferul gratuit între aeroporturile din Craiova și București sau pasagerii pot alege să călătorească pe cont propriu. Călătorii de pe zborurile vizate pot, totodată, să aleagă între a-și reprograma zborul pentru o altă dată, cel târziu până la 30 noiembrie, a păstra contravalorea plătită sub formă de credit Wizz sau pentru restituirea sumei plătite.

Pasagerii sunt contactați individual pentru a fi informați asupra schimbării și a li se prezenta opțiunile de călătorie.“Până când Autoritatea Aeronautică Civilă Română nu va emite autorizarea pentru operarea în condiții normale de la Craiova, inclusiv pentru căile de rulare și platformele de parcare, nu vom opera acolo”, a declarat John Stephenson, Vicepreședinte Executiv Wizz Air.

Wizz Air oferă zboruri către cinci destinații de la Craiova: Barcelona, Bologna, Londra Luton, Milano Bergamo și Roma Ciampino. Aceste zboruri vor fi operate între 25 octombrie (data inițială la care a fost planificată reluarea operațiunilor la CRA) și 9 noiembrie de la aeroportul din București, conform aceluiași orar de zbor prevăzut pentru Craiova. Aeroportul din Craiova a desfășurat operațiuni semnificative de renovare pe parcursul verii.

Wizz Air a sistat operațiunile din Craiova la 1 iunie pentru lucrările de renovare.

“Deși nu avem de ales, ne cerem scuze clienților noștri pentru această întârziere în reînceperea zborurilor noastre de la Craiova”, a spus Stephenson.

“Știm că vor exista incoveniente dar facem tot ce putem pentru a le minimiza".

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 63 de aeronave Airbus A320 şi oferă mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leagă 113 destinaţii din 38 de ţări.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter