TURISM

Wizz Air anunță zboruri Milano Bergamo de la Suceava

15 iunie 2016, ora 12:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
wizz.jpg
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ.

Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie.

În luna aprilie, WIZZ a anunțat serviciul Suceava – Londra Luton, cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Anunțul de astăzi înseamnă devansarea operațiunilor WIZZ de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, care oferă acum zboruri directe spre Italia și spre Regatul Unit.Tamara Vallois, Director de Comunicare la Wizz Air, a declarat: "Acum doar două luni am anunțat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi adaugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, Wizz Air își consolidează poziția de operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară."
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 02:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter