TURISM

Zboruri low cost pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta

18 decembrie 2007, ora 18:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
zbormedie.jpg
Aeroportul international Mihail Kogalniceanu din Constanta, supus recent unor reparatii, va avea de anul viitor curse pe rute interne si zboruri de tip charter in Europa, inclusiv low cost.
Aeroportul are deja contracte cu mai multe companii low-cost din Europa. Reprezentantii Ryanair au declarat ca din 18 aprilie 2008, un avion de tip Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 pasageri, va efectua trei zboruri pe saptamana pe ruta Constanta-Pisa la preturi incepand de la 17,99 euro, informeaza NewsIn.

De asemenea, sunt derulate demersuri pentru deschiderea unor linii care sa faca periodic legatura dintre Constanta Istanbul sau Atena.

Pista, care se intinde pe o lungime de 3.500 metri patrati, a fost reparata in totalitate, permitand aterizarea celor mai grele aeronave din lume. Investitia s-a ridicat la 13 milioane euro, dupa ce anul trecut o suma de 15 milioane euro au fost investita pentru punerea in functiune a balizajului luminos. Conducerea aeroportului a mai investit si in achizitioanerea de echipamente performante.Aeroportul International Mihail Kogalniceau este aeroport de rezerva pentru aeroporturile Henri Coanda si Baneasa.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 13 August 2022, 00:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter