- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Sinuciderile continua in Franta cu un inginer Logan de la Renault

09 Oct, 16:15 • Redactia DailyBusiness
Un inginer de 51 ani de la Renault, care urma sa contribuie la dezvoltarea noului Logan, s-a sinucis miercuri la domiciliul propriu, a anuntat producatorul auto francez, citat de Le Figaro.
Sinuciderile continua in Franta cu un inginer Logan de la Renault

La centrul tehnologic al Renault in care lucra inginerul de 51 de ani s-au mai sinucis alti 3 angajati, la finele lui 2006 si inceputul lui 2007.

„In momentul de fata, nu cunoastem circumstantele care au dus la aceasta drama”, a declarat Patrick Pelata, director general Renault.

Acest ultim caz de suicid a fost constatat de familia inginerului, casatorit, cu 2 copii si care lucra de 6 ani la centrul respectiv al Renault.

Aflat in vacanta de la inceputul saptamanii, el trebuia sa preia in urmatoarele zile noi functii in cadrul dezvoltarii noului Logan, care corespundeau competentelor sale si pentru care el si-a exprimat multumirea, potrivit lui Pelata. Acest nou post era important, si el urma sa lucreze astfel pentru mai multe uzine Renault din lume.

O alta companie din hexagon, respectiv France Telecom, s-a remarcat prin cele 24 de cazuri de sinucideri de la nivelul angajatilor, inregistrate in ultimele 18 luni.