BURSE

Guvernul pregateste listarea Romgaz

11 octombrie 2013, ora 08:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gazeconductele1.jpg
Intervalul de pret pentru oferta publica secundara initiala de la Romgaz va fi, cel mai probabil, aprobat in sedinta de Guvern de saptamana viitoare, sustin surse apropiate situatiei.

Subscrierea ofertei prin care statul vinde pe Bursa de Valori Bucuresti un pachet de pana la 15% din actiunile Romgaz trebuie sa se incheie pana pe 9 noiembrie, data la care expira termenul de 135 de zile de la ultima auditare a rezultatelor financiare ale Romgaz, mai spun sursele noastre. Astfel, startul ofertei trebuie dat pana cel tarziu pe 28 octombrie, conform surselor citate.

Se pare ca autoritatile au hotarat ca oferta Romgaz sa aiba doar doua transe - una pentru retail si una pentru investitorii institutionali. Mai multe surse ne-au spus ca autoritatile vor sa aplice un mecanism prin care un procent de 5% din transa investitorilor institutionali sa poata fi transferat pe segmentul investitorilor de retail daca transa destinata micilor investitori va fi suprasubscrisa intr-o proportie de doua ori mai mare decat cea alocata investitorilor institutionali, anunta
Bursa.ro.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 12 Iulie 2020, 19:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter