BURSE, CARIERE

Schimbare de director general la Transgaz

05 iunie 2013, ora 10:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
transgaz.jpg
Ioan Rusu a fost eliberat din functia de director general al Societatii Nationale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz Medias, in locul sau fiind numit Petru Ioan Vaduva.

Schimbarea directorului general al Transgaz a fost stabilita marti, printr-o Hotarare a Consiliului de Administratie, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti, noteaza Agerpres.

La inceputul lui mai, actionariiTransgazau aprobat numirea a patru noi membri in Consiliul de Administratie al companiei, iar Ioan Rusu a fost reconfirmat in calitate de membru.

Cei patru noi membri sunt Petru Ion Vaduva, Radu Stefan Cernov, Ion Sterian si Mihaela Preda. Acestia ii inlocuiesc pe Victor Alexandru Schmidt, Mihai Adrian Albulescu, Ionica Raicu si Oana Valentina Truta, care au fost revocati din functie.

Actionarii au luat act si de informarea privind modul de realizare a criteriilor si obiectivelor de performanta la data de 31 decembrie 2012, stabilite in contractul de mandat al directorului general, Ioan Rusu.Transgaza inregistrat in 2012 un rezultat net de 329,305 milioane lei, din care o suma 44,453 milioane lei a fost repartizata pentru acoperirea pierderilor contabile din anii precedenti.

Pentru participarea salariatilor la profit a fost repartizata suma de 10,024 milioane lei, pentru constituirea surselor proprii de finantare - 34,187 milioane lei si pentru distribuirea de dividende - 250,665 milioane lei. Dividendul brut a fost aprobat la 21,29 lei/actiune, iar plata se va face incepand cu 28 iunie 2013, scrieAgerpres.

Citeste si:Statul a vandut integral pachetul de 15% din Transgaz
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 15:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter