- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cat costa extinderea in Europa pentru un grup de invatamant si training american? 600 mil. $

21 Apr, 17:18 • Redactia DailyBusiness
Procesul de intregrare si de sincronizare a sistemelor de administrare, suport si livrare a cursurilor online ale companiilor BPP Proffesional Education si Apollo Group s-a finalizat, dupa ce americanii au cumparat BPP cu 607 mil. dolari in iulie 2009. Ce anume i-a determinat pe americani sa faca aceasta achizitie in plina criza? Dorinta de a-si extinde prezenta in Europa.
Cat costa extinderea in Europa pentru un grup de invatamant si training american? 600 mil. $

In urma acestei operatiuni, Apollo Group isi extinde activitatea in Europa.

„BPP ne asigura o platforma ideala cu ajutorul careia ne putem extinde prezenta europeana”, au spus reprezentantii companiei americane.

Apollo Group Inc. este furnizor de educatie de 30 de ani. Programele educationale si serviciile companiei sunt furnizate la nivel de liceu, facultate, master si doctorat in 40 de state din SUA si in Districtul Columbia, Puerto Rico, Canada, Mexic, Chile si Olanda, cat si online pe tot cuprinsul globului.

Ce noutati aduce aceasta achizitie pentru activitatea BPP din Romania? Intr-o prima etapa extinderea serviciilor online prin lansarea unui instrument de studiu pentru cursanti.
Fondata in 1976 si avand sediul la Londra, compania BPP este cel mai mare furnizor de educatie si training profesional pentru profesionistii din industria legala si cea de finante.