- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Baustoff+Metall Romania vrea sa-si dubleze cifra de afaceri in 2011

04 Nov, 16:33 • Redactia DailyBusiness
Concernul austriac Baustoff+Metall vrea ca in 2011 sa-si dubleze cifra de afaceri in Romania, dupa ce in 2010, primul an de activitate pe piata locala a materialelor de constructii, a inregistrat un rulaj de 2,5 mil. euro.
Baustoff+Metall Romania vrea sa-si dubleze cifra de afaceri in 2011

„Abordam o planificare treptata a extinderii in Romania, astfel incat in urmatorii ani sa acoperim toate zonele geografice. Astfel noi ne vom concentra in prima faza pe Bucuresti si vom aborda punctual proiecte in Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, etc”, precizeaza Wolfgang Kristinus, proprietarul Baustoff+Metall.

In primul an de activitate, Baustoff+Metall Romania a participat la realizarea unor proiecte precum extinderea Aeroportului Henri Coanda, construirea Stadionului National si renovarea Spitalului Coltea.

La finalul anului 2009, Baustoff+Metall a deschis la Bucuresti prima filiala din tara, investind initial 1,2 milioane de euro.

La nivel de grup, Baustoff+Metall a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de peste 300 de milioane de euro.

Baustoof+Metall se ocupa cu furnizarea materialelor de constructii si producerea de profile si plafoane metalice, fiind prezent in 17 tari europene inclusiv in Austria, Germania, Serbia si Ungaria.