COMPANII

Curierul DPD asteapta livrari record cu ocazia Black Friday

21 noiembrie 2012, ora 12:09   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
DPD_Collection.jpg
DPD Romania, unul dintre cei mai importanti curieri de pe piata locala, se asteapta sa livreze in perioada 23 noiembrie - 2 decembrie, cu 50% mai multe colete fata de volumul mediu zilnic obisnuit. Expeditiile vor fi generate de comenzile suplimentare inregistrate de retailerii online cu ocazia Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului.

Dynamic Parcel Distribution (DPD) Romania, companie detinuta de grupul Geopost, subsidiara La Poste, estimeaza o crestere cu 50% a volumului de livrari interne, de la o medie zilnica de 15.000 colete, la circa 23.000.

Cresterea estimata se bazeaza pe surplusul de comenzi generate de consumatorii retailerilor online IT&C, cu ocazia Black Friday, eveniment ce va avea loc pe 23 noiembrie.

Pentru a livra la cele mai inalte standarde de siguranta toate cele 23.000 de colete, cu 8.000 in plus fata de media zilnica obisnuita, DPD Romania a adoptat un plan operational si logistic: Livrarile generate cu ocazia Black Friday vor fi operate fara intermitente si la capacitate maxima in intervalul 24 noiembrie ľ 2 decembrie, inclusiv pe 30 noiembrie, sarbatoare legala, si in weekend.

ôBlack Friday este un eveniment de o anvergura fantastica, ce arata, inca o data, ca apetitul romanilor pentru comertul online creste spectaculos, iar retailul online este, poate, unul dintre cele mai de succes business-uri din Romaniaö, a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPD Romania.Cele mai multe dintre expeditiile Black Friday operate de DPD Romania sunt generate, in principal, de eMAG, unul dinte cei mai importanti retaileri IT&C din Romania, dar si de alti retaileri online.

"Anul acesta eMAG va avea de doua ori mai multe produse in promotia de Black Friday, pentru a face fata asteptarilor tot mai mari ale romanilor fata de acest eveniment de shopping. Clientilor nostri, carora le recomandam sa stea acasa si sa profite de Black Friday din fata calculatorului, le promitem livrarea produselor lor in maxim 7 zile de la plasarea comenzii ", a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG.

Perioada livarilor Black Friday va dura aproximativ 5 zile si va cuprinde o noua premiera pentru DPD Romania, primul weekend in care curierul va livra duminica.

Numarul curierilor DPD care vor transporta coletele va creste, in functie de zonele de livrare, cu cel putin 25%, pana la 100% in anumite zone.

DPD livreaza peste 2,5 milioane colete zilnic, in 230 de tari. Compania numara 24.000 angajati si o flota de 18.000 de vehicule, care opereaza in peste 800 de locatii din 40 de tari. Actionarul majoritar, cu 83,32 % din actiuni, este GeoPostGroup, subsidiara aflata in proprietatea grupului francez La Poste. Cu o cifra de afaceri consolidata de peste 3.440 miliarde euro in 2010, GeoPost este in prezent al doilea furnizor de servicii de curierat si coletarie din Europa.

DPD Romania este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997. In martie 2008, GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluand numele DPD Romania. Din iunie 2011, DPD Romania se afla 100% in proprietatea GeoPost Yurtici Kargo.

In prezent, DPD Romania se numara printre primele 5 companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 72 depozite si 15 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 220 de tari din intreaga lume.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
dan pop a spus:
29/11/2012 10:38
sunt depasiti, nu fac fata. Produsul cumparat de la emag trebuia sa ajunga luni si astazi nu am nicio veste. nu mai raspund la telefoane, si-au scos de pe site numerele de contact de la filialele locale iar la telefoanele afisate pt reclamatii nu-ti raspunde nimeni. Dk stiau ca nu sunt in stare sa onoreze comenzile, era onest sa nu primeasca comenzi pentru servicii peste capacitate. DPD/un gust amar!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 01:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter